miercuri, 25 ianuarie 2012

Unica si speciala


I-a venit la mami o idee geniala... sa apar intr-o reclama la TV, sau macar intr-un calendar cu catei. De ce???..... Pentru ca sunt unica, nu mai este alt catel ca mine, si cum nu mai este altul sa semene leit cu mine sunt si speciala. Toti vor in reclama catei dintr-o anumita rasa. De ce nu fac reclama cu metisi?... pentru ca sunt unici si in felul acesta reclama ar fi cu catelul X, nu cu rasa X. Nu pricep de ce dau oamenii atatia bani pe cainii de rasa, cand sunt atatia in adapost si pe strada GRATIS si in plus sunt UNICI... nu va mai avea nimeni un catel ca al lor.
   Mami este foarte mandra cu mine... de multe ori o opreste lumea pe strada sa o intrebe ce rasa sunt, pentru ca nu au mai vazut un caine care sa semene cu mine, iar mami le spune ca nu sunt de rasa, sunt un catel SPECIAL venit pe lumea sa iubesc si sa fiu iubita.
   Mi-ar placea sa apara poza mea pe ambalajele de la o anumita marca de catei ( cum este beagalul pe pungile de Darling) , doar ca ar fi diferit... lumea nu ar mai spune ca pe punga de mancare este poza unui catel din rasa X, ci este poza cu Daisy :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu