miercuri, 25 aprilie 2012

Pe scena :)


































Zilele acestea a fost la Cluj un concurs pentru cateii care nu sunt de rasa... normal ca am participat si eu :) A fost frumos, multa lume, dar m-am speriat cand am mers cu tati pe scena si oamenii au inceput sa aplaude, asa ca am vrut sa sar de pe scena. Din fericire tati m-a tinut bine, dar toti oamenii au inceput sa rada de mine, asa ca m-am rusinat si am fugit repede de acolo.

marți, 24 aprilie 2012

New look

Ce faci cand te plictisesti si afara ploua???.... iti gasesti de lucru. La fel am facut si eu. Mami s-a apucat sa faca curatenie in dulapuri,iar eu ii furam hainele si ma jucam cu ele. Am gasit sapca lui tati si m-am apucat de ros la ea, iar mami mi-a luat-o si mi-a pus-o in cap... se amuza de mine cum arat, apoi a luat ochelarii de soare de pe birou si mi i-a pus la ochi...  dupa care mi-a facut poze.
Recunosc ca imi place foarte mult sa fac poze. Mami spune ca sunt un mic fotomodel. Cum vad aparatul foto indreptat spre mine    iau pozitia de poza :)


luni, 23 aprilie 2012

LABUS CAUTA FAMILIE!!!


LABUS CAUTA FAMILIE!!!
Pentru adoptie: catel batran de talie mica de la ecarisajul din Cluj (boxa 44)
For adoption: old doggy, small size, from the Cluj City Pound (kennel 44)
Pana cu cateva saptamani in urma, traia in curtea unei firme care il hranea si avea un adapost, insa vecinii "binevoitori" au chemat ecarisajul pentru ca ii incurca. Intampina pe toata lumea dand din coada si cersind o mangaiere sau o vorba buna si anunta imediat latrand cand venea cineva mai putin cunoscut in curte. 
Catel minunat, cuminte, sanatos, dragastos, iubaret si lipicios! Merita ca cineva sa ii indulceasca ultimii ani din viata, Labus va fi cu siguranta recunoscator!!!
Este un batranel de talie mica, nepretentios, varsta aprox. 8-10 ani, ajuns printr-o nefericire la ecarisajul din Cluj. Cunosc catelul, garantez pentru el si ofer orice sprijin necesar familiei care il adopta.
Este invatat si afara in curte insa EXCLUS tinut in lant!
Se ofera doar cu contract de adoptie.
Pentru detalii: s00kie9@yahoo.com; 0721 98 48 55






LABUS ARE FAMILIE!!! 
Labus care raspunde si la numele Patrocle :) va avea o viata frumoasa si linistita in continuare si va oferi dragostea lui neconditionata doamnei Mészár Imola care ii ofera o sansa la o batranete frumoasa. Multumesc din inima doamnei Imola, o persoana extrem de sufletista!! Si respetele mele ca adoptati un catel batran, cei mai putin adoptabili!